Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον όμιλο.
Παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση από το εξωτερικό (συγκεκριμένα από την Ιταλία), ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο αποφάσισε να παραμείνει στο ΝΟΒ και να τον βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας, με βάση τους νεαρούς πολίστες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Αλλωστε, κι ο ίδιος ο Αφρουδάκης αναδείχθηκε στη Βουλιαγμένη, πριν μετακομίσει για δύο χρόνια στην Ιταλία και την Ποζίλιπο Νάπολι (με την οποία αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης), ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό και Ολυμπιακό και επέστρεψε στη… βάση του το 2011.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν να διαμαρτυρηθούν οι φίλαθλοι της Γκλάντμπαχ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λειψία για την 29η αγωνιστική της Bundesliga.
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «πράσινοι» θα προκριθούν στο φετινό Final Four της Euroleague.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί τον χαμό του Στέφανου Μπορμπόκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, με την ΕΠΟ και τις ΠΑΕ Ηρακλή και ΠΑΟΚ να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.
Ο Νεϊμάρ θυμήθηκε τον οδυνηρό αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στο Μουντιάλ του 2022, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική και φορτισμένη παρομοίωση.