Νιόπαντροι ποζάρουν μετά το γάμο με φόντο… ανεμοστρόβιλο
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι γαμήλιες φωτογραφίες ζευγαριού από τον Καναδά, οι οποίοι πόζαραν με φόντο έναν... ανεμοστρόβιλο. Το ζευγάρι μετά τη γαμήλια τελετή αποφάσισε να βγει σε έναν ειδυλλιακό αγροτικό δρόμο για να φωτογραφηθεί. Δεν μπορούσαν, ωστόσο, να φανταστούν ότι η φύση είχε άλλα σχέδια...
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι γαμήλιες φωτογραφίες ζευγαριού από τον Καναδά, οι οποίοι πόζαραν με φόντο έναν… ανεμοστρόβιλο.
Το ζευγάρι μετά τη γαμήλια τελετή αποφάσισε να βγει σε έναν ειδυλλιακό αγροτικό δρόμο για να φωτογραφηθεί.
Η φωτογράφος τους, Κολεν Νίσκα, η οποία θεωρείται μετρ των γαμήλιων φωτογραφιών, παρατήρησε ότι το φόντο στις φωτογραφίες τους δεν ήταν μόνο η φύση, αλλά και ένας ανεμοστρόβιλος.
«Είχαμε βγει στην φύση για να τραβήξουμε φωτογραφίες. Ήμασταν εγώ, ο γαμπρός και η νύφη και τότε βλέπω με τρόμο να πλησιάζει ανεμοστρόβιλος» αφηγείται η φωτογράφος.
«Το πήραμε είδηση αλλά δεν φοβηθήκαμε παρότι ερχόταν προς το μέρος μας. Ποτέ δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο και πιστεύαμε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για φωτογράφιση. Δεν μπορούσαμε να το χάσουμε» προσθέτει.
Δύο ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν την περιοχή εκείνη την εβδομάδα αλλά δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, μόνο μερικές υλικές ζημιές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας