Συννεφιά και πρόσκαιρες βροχές τη Δευτέρα του Πάσχα
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τη Δευτέρα του Πάσχα. Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται κυρίως στα δυτικά και νότια, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Πρόσκαιρες βροχές πιθανώς στην Αττική.
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τη Δευτέρα του Πάσχα.
Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται κυρίως στα δυτικά και νότια, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, και οι άνεμοι θα κινηθούν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται επίσης λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών από το απόγευμα κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα κινούνται από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442