Παράλυτος από το αριστερό του χέρι κινδυνεύει να μείνει ο Ίαν Θορπ
Να μείνει παράλυτος από το αριστερό του χέρι κινδυνεύει ο Ίαν Θορπ, ο οποίος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο Σίδνεϊ.
Να μείνει παράλυτος από το αριστερό του χέρι κινδυνεύει ο Ίαν Θορπ, ο οποίος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο Σίδνεϊ.
Την είδηση αποκάλυψε χθες το βράδυ το Network Seven, το οποίο ανέφερε ότι ο γνωστός ολυμπιονίκης κόλλησε έναν ενδονοσοκομειακό ιό μετά από μια επέμβαση που έκανε.
Μέχρι τώρα η μόνη αντίδραση από την πλευρά του Θορπ προέκυψε από τον μάνατζέρ του.
Ο Τζέιμς Ερσκιν ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν είναι στην εντατική αλλά όντως υπήρξε μια επιπλοκή από έναν ενδονοσοκομειακό ιό που κόλλησε μετά από επέμβαση που έκανε και οι γιατροί έχουν αρχίσει να του χορηγούν μεγάλες δόσεις ισχυρών αντιβιοτικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια
- Δεύτερο γκολ απ’ τον Ελ Κααμπί και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)
- Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 78-66: Με εξαιρετική εμφάνιση από τη Χριστινάκη
- Καιρός: Αντικυκλώνας απλώνει την προστατευτική του «ομπρέλα» σταματώντας τις βροχές, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29: Κυρίαρχες οι «ερυθρόλευκες» στην Κρήτη
- Gen Z: Η γενιά που ζητά οικονομική βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά – Η κατάσταση στην Ελλάδα
- Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στις 18:00 η πορεία μνήμης – Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442