Στη Νάξο η ΑΕΚ με υποδοχή…
Το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στη Νάξο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανναξιακό κι έγινε δεκτή από οπαδούς της στο νησί.
Το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στη Νάξο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανναξιακό κι έγινε δεκτή από οπαδούς της στο νησί.
Αρκετοί φίλοι της Ένωσης, όλων των ηλικιών, περίμεναν στο αεροδρόμιο τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες του, επιφυλάσσοντας θερμή υποδοχή.
Οι παίκτες χαμογελαστοί χαιρέτισαν τον κόσμο, ενώ την τιμητική του είχε ο Βασίλης Ρόβας, που έχει αγωνιστεί και στον Πανναξιακό.
Δηλώσεις δεν έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ την τελευταία τους προπόνηση θα την κάνουν στις 15:00 στο ΔΑΚ Νάξου και θα είναι κλειστή στους εκπροσώπους Τύπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Ντέρμπι Μακάμπι – Χάποελ στη Euroleague με ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- H «short list» της Γιουβέντους για τερματοφύλακα: Πρώτος στόχος ο Άλισον, εναλλακτική ο Ντε Χέα
- «Παίρνει Λοβέρν η Παρτιζάν» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442