Δεκαήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεις από το ΚΕΘΕΑ στο Θησείο
Δεκαήμερο πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων συνδιοργανώνουν το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) από 5 έως και 15 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο.
Δεκαήμερο πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων συνδιοργανώνουν το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) από 5 έως και 15 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από αύριο, Τρίτη στις 19:30 με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας όπου θα συμμετάσχουν ο Πλάτωνας Ριβέλλης και το κιθαριστικό ντουέτο «SAUDADE guitar duo». Η έκθεση περιλαμβάνει 25 φωτογραφίες δρόμου, στιγμιότυπα με μια φρέσκια, προσωπική ματιά στην καθημερινότητα και τις γειτονιές της πρωτεύουσας. Οι φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής δραστηριότητας νέων και γονιών που υποστηρίζονται από το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ. Θα λειτουργεί από Τρίτη έως και Σάββατο 10:00-20:00 και τις Κυριακές 10:00-14:00.
Η έκθεση πλαισιώνεται από απογευματινές παραστάσεις συγκροτημάτων των Μουσικών Σχολείων και μουσικών συνόλων, βραδιά αφήγησης παραμυθιών και ενημερωτική ομιλία για το ρόλο της οικογένειας στην πρόληψη. Σε όλη τη διάρκειά των εκδηλώσεων θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο με έντυπο υλικό και εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης της χρήσης ουσιών.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013: 19:30: Εγκαίνια έκθεσης με τη συμμετοχή του Πλάτωνα Ριβέλλη και του κιθαριστικού ντουέτου «SAUDADE guitar duo»
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013: 18:30-19:30: Μουσική εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013: 17:30-18:30: Μουσική εκδήλωση από τα Μουσικά Σχολεία Πειραιά και Παλλήνης Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013: 17:30-19:30: Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας στη πρόληψη των εξαρτήσεων» από το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013: 17:30-18:30: «Παραμύθια από τις άκρες του κόσμου». Αφηγήτριες: Βέρα Αισώπου & Χρύσα Πορίχη
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας