
Καμία ανησυχία για τον Σαμαρά, κανονικά στα μπαράζ της Εθνικής
Ανησυχία υπήρξε στις τάξεις τις Εθνικής ομάδας, όταν είδαν τον Γιώργο Σαμαρά να αποχωρεί τραυματίας από το ματς της Σέλτικ με την Πάτρικ Θιστλ, όμως η κατάσταση του διεθνή επιθετικού δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο. Ο 28χρονος φορ, είχε ένα βαθύ σχίσιμο στο γόνατο και του έγιναν ράμματα. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα και θα επιστρέψει στο ματς του Champions League με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.
Ανησυχία υπήρξε στις τάξεις τις Εθνικής ομάδας, όταν είδαν τον Γιώργο Σαμαρά να αποχωρεί τραυματίας από το ματς της Σέλτικ με την Πάτρικ Θιστλ, όμως η κατάσταση του διεθνή επιθετικού δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο.
Ο 28χρονος φορ, είχε ένα βαθύ σχίσιμο στο γόνατο και του έγιναν ράμματα. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα και θα επιστρέψει στο ματς του Champions League με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.
Οπότε σίγουρα θα δώσει το παρών, στους αγώνες των μπαράζ της Εθνικής με την Ρουμανία στις 15 και 19 Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σολμπάκεν: «Βασικός κόντρα στην Ελβετία ο Χάαλαντ»
- Ο Σπανούλης στο… στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο – Ο ρόλος του Σταυρόπουλου και η απόφαση του καλοκαιριού
- Γιατί ο Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να πάει με trade στους Ορλάντο Μάτζικ
- Απίστευτο: Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ανοίγει πυρ στον νότιο Λίβανο – Έντονες αντιδράσεις προς τη FIFA (vid, pic)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/3): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ σε ένα ντέρμπι γοήτρου
- Ο Εμπαπέ, ο Βινίσιους, ο Ρονάλντο, ο Ντι Στέφανο και «η Ρεάλ που είναι σαν θρησκεία»
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442