«Πολυβόλο» ο Ολυμπιακός, «διπλό» ο ΠΑΟΚ, «Χ» στο Αγρίνιο
Ο Ολυμπιακός πετούσε... φλόγες στην επίθεσή του με τον Σαβιόλα να ανοίγει νωρίς το σκορ και στη συνέχεια τον Μήτρογλου να παίρνει... το όπλο του φτάνοντας σε δεύτερο διαδοχικό χατ τρικ στο πρωτάθλημα. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα της Ξάνθης, (Ολυμπιακός - Ξάνθη 4-0), και έδειξαν έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα της Τρίτης με την Παρί Σ.Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που έφυγε με το «διπλό» από τη Βέροια (Βέροια - ΠΑΟΚ 1-2). Στο ματς που άνοιξε η αυλαία Παναιτωλικός και Εργοτέλης έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (Παναιτωλικός - Εργοτέλης 0-0).
Ολυμπιακός - Ξάνθη 4-0), και έδειξαν έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα της Τρίτης με την Παρί Σ.Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που έφυγε με το «διπλό» από τη Βέροια (Βέροια - ΠΑΟΚ 1-2). Στο ματς που άνοιξε η αυλαία Παναιτωλικός και Εργοτέλης έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (Παναιτωλικός - Εργοτέλης 0-0).
&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός πετούσε… φλόγες στην επίθεσή του με τον Σαβιόλα να ανοίγει νωρίς το σκορ και στη συνέχεια τον Μήτρογλου να παίρνει… το όπλο του φτάνοντας σε δεύτερο διαδοχικό χατ τρικ στο πρωτάθλημα. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα της Ξάνθης, (Ολυμπιακός – Ξάνθη 4-0), και έδειξαν έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα της Τρίτης με την Παρί Σ.Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που έφυγε με το «διπλό» από τη Βέροια (Βέροια – ΠΑΟΚ 1-2). Στο ματς που άνοιξε η αυλαία Παναιτωλικός και Εργοτέλης έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (Παναιτωλικός – Εργοτέλης 0-0).
Οι Αρκάδες δοκιμάζονται στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, σε μία εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση, κάτι που ισχύει και για τον αγώνα της Δευτέρας, όπου ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.
Ακόμη, την Κυριακή ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πλατανιά και θέλει βαθμούς για να βελτιώσει την θέση του στην κατάταξη, όπως και ο Αρης που θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό. Τέλος, χωρίς φαβορί, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Εργοτέλης και Πανιώνιος – Πανθρακικός.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA):
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.
Η Ίντερ εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Μίλαν και Νάπολι και με μια μεγάλη ανατροπή στο Κόμο (4-3), ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και επί της ουσίας αγκάλιασε το πρωτάθλημα.