Πέντε ομάδες κλήθηκαν σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη (13:00) από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Πιο συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα θα απολογηθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια με Λεβαδειακό, Βέροια, Πανιώνιο και Καλλονή αντίστοιχα, ενώ η ΠΑΕ Εργοτέλης καλείται επειδή «η έναρξη του αγώνα (σ.σ. με την Ξάνθη) καθυστέρησε κατά τέσσερα (4΄) λεπτά διότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης παρουσιάστηκαν στην φυσούνα με παραποιημένο τον βασικό εξοπλισμό τους (κάλτσες)».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ για την 25η αγωνιστική της Premier League.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.