Ο Τζος Πάουελ, ο οποίος αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός δεν αποκλείεται να είναι από τον κόσμο του NBA. Σύμφωνα με τα Μέσα στην Αμερική, ο πρώην Σέντερ των «ερυθρόλευκων» θα προπονηθεί με τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς (σ.σ μέχρι πέρσι λέγονταν Χόρνετς). Βέβαια τα μέρη του NBA είναι γνώριμα για τον Πάουελ αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε: Μάβερικς, Πέισερς, Γουόριορς, Κλίπερς, Λέικερς και Χοκς. Μάλιστα με τους «Λυμνανθρώπους» έχει κατακτήσει και δύο πρωταθλήματα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.
LIVE: Κηφισιά – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Ατρόμητος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του Κυριακάτικου (8/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη «μάχη» με τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά και για την τραγωδία της Θύρας 7.