Μία μεταγραφή και δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε την Τρίτη η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Αργύρη Θεοδωρόπουλου. Ο 32χρονος διεθνής περιφερειακός θα ενισχύσει το Τριφύλλι για τα επόμενα δυο χρόνια αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Επιπλέον, «πράσινο» σκουφάκι θα συνεχίσει να φοράει ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης. Ο 22χρονος περιφερειακός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι. Τέλος, τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ανανέωσε και ο 31χρονος περιφερειακός, Νικήτας Κόχειλας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια».
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia