Ο Ορέστης Καρνέζης δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς ζήτησε και πήρε άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου.
Τις επόμενες μέρες ο διεθνής τερματοφύλακας θα προσπαθήσει να βρει λύση στη μεταγραφή του στην Ουντινέζε, καθώς προθεσή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
Για αυτό άλλωστε δήλωσε ότι δωρίζει τα οφειλούμενα (150.000 ευρώ), προκειμένου να συμβάλει στην επίτευξη της συμφωνίας.
Οι Ιταλοί μπορεί να απέσυραν προσωρινά την πρότασή τους, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία από πλευράς παίκτη ότι θα επανέλθει με νέα πρόταση.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας