Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο «Γκιούρδας», ο «Κουρνέτας» και το… κουπί

Ο «Γκιούρδας», ο «Κουρνέτας» και το… κουπί

Χαρά και εργασία το Σάββατο για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Προκειμένου να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ αποφάσισε να συμπεριλάβει εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης, συμπεριλαμβάνοντας μπιτς βόλεϊ και καγιάκ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν αρχικώς στην λίμνη του Ζέεφελντ και αφού πρώτα έκαναν ένα ζέσταμα και τις καθιερωμένες διατάσεις, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε γκρουπ με άλλους να παίζουν μπιτς βόλεϊ και άλλους να τραβούν κουπί! Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ...

Χαρά και εργασία το Σάββατο για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Προκειμένου να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ αποφάσισε να συμπεριλάβει εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης, συμπεριλαμβάνοντας μπιτς βόλεϊ και καγιάκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν αρχικώς στην λίμνη του Ζέεφελντ και αφού πρώτα έκαναν ένα ζέσταμα και τις καθιερωμένες διατάσεις, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε γκρουπ με άλλους να παίζουν μπιτς βόλεϊ και άλλους να τραβούν κουπί!

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ

Ο «Γκιούρδας» και ο «Κουρνέτας»

Μπιτς βόλεϊ έπαιξαν οι Σιόβας, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μήτρογλου, Φετφατζίδης με αντιπάλους τους Μανωλά, Παπάζογλου, Αβραάμ, Σάμαρη και Ολαϊτάν. Νικητές ήταν οι πρώτοι με 2-1 σετ τους δεύτερους, αυτοί όμως που εντυπωσίασαν ήταν οι θεταές του αγώνα! Αυτοί ήταν οι «ερυθρόλευκοι» που δεν μετείχαν στο ματς αλλά και ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος δεν σταμάτησε τα πειράγματα σε Μήτρογλου και Χολέμπας!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποκαλούσε «Γκιούρδα» τον Κώστα Μανωλά, που αποκάλυψε ότι έπαιζε βόλεϊ μικρός.

Τον ρόλο του… Κουρνέτα έπαιξε ο Παπάζογλου, ο οποίος έκανε μια ωραία πάσα στον Μανωλά, που ολοκληρώθηκε με πόντο για την ομάδα τους. «Ποιος είσαι; Ο Κουρνέτας;» είπε ο Μανωλάς στον συμπαίκτη του!

Και άλλοι… τραβούσαν κουπί

Σαλίνο, Μασάντο, Μέγκιερι, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Γιαννιώτης, Καραγκούνης, Σιώπης, Διαμαντάκος και Βίκτορ προτίμησαν το κανό.

Όσοι δεν συμμετείχαν σε κανένα από τα γκρουπ έκαναν χαλάρωμα και πισίνα, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης όλοι απόλαυσαν έναν καφέ, ψάχνοντας λίγες στιγμές ξεκούρασης. Το πρόγραμμα κράτησε συνολικά σχεδόν μιάμιση ώρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο