Τουαλέτες-ταφόπλακες «διαδήλωσαν» έξω από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου
Μια πρωτότυπη εγκατάσταση επέλεξε ο καλλιτέχνης Ανδρέας Ευσταθίου για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος. Ο εικαστικός έπλασε με γύψο είκοσι αυτοσχέδιες τουαλέτες και τις τοποθέτησε στο πεζοδρόμιο έξω από την Κεντρική Τράπεζα. Το πίσω μέρος των γλυπτών παραπέμπει σε ταφόπλακα.
Μια πρωτότυπη εγκατάσταση επέλεξε ο καλλιτέχνης Ανδρέας Ευσταθίου για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος.
Ο εικαστικός έπλασε με γύψο είκοσι αυτοσχέδιες τουαλέτες και τις τοποθέτησε στο πεζοδρόμιο έξω από την Κεντρική Τράπεζα. Το πίσω μέρος των γλυπτών παραπέμπει σε ταφόπλακα.
Ο καλλιτέχνης είπε ότι με την εγκατάσταση αυτή κάνει «μια διαμαρτυρία για το κακό που υπέστη η Κύπρος».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας