Με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής, συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και στόχος των τεσσάρων «μονομάχων» είναι η πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τρίπολη, χωρίς περιθώρια ήττας, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το δύο στα δύο φιλοξενεί την Ατρόμητο.
Με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής, συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και στόχος των τεσσάρων «μονομάχων» είναι η πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.
Ο ΠΑΟΚ, που στις πρώτες αγωνιστικές ηττήθηκε από τον Ατρόμητο (2-1) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), παίζει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και θέλει μόνο τη νίκη, για να διεκδικήσει ξανά την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.
Στο άλλο παιχνίδι η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν, ΠΑΣ Γιάννινα, θα υποδεχθεί στις «Ζωσιμάδες» τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να εκπλήσσει…
Συνοπτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας