Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε το «παρών» για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Sani Gourmet

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε το «παρών» για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Sani Gourmet

12 σεφ, 4 εστιατόρια, 10 ημέρες υψηλής γαστρονομίας και 7 μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ήταν τα συστατικά του φετινού πολυαναμενόμενου φεστιβάλ. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε το «παρών» στη Χαλκιδική, στο φεστιβάλ – θεσμό του ελληνικού και διεθνούς χώρου της γαστρονομίας, Sani Gourmet. Το φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί εδώ και 8 χρόνια […]

12 σεφ, 4 εστιατόρια, 10 ημέρες υψηλής γαστρονομίας και 7 μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ήταν τα συστατικά του φετινού πολυαναμενόμενου φεστιβάλ.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε το «παρών» στη Χαλκιδική, στο φεστιβάλ – θεσμό του ελληνικού και διεθνούς χώρου της γαστρονομίας, Sani Gourmet. Το φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί εδώ και 8 χρόνια σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας, άνοιξε την αυλαία του στις 10 Μαΐου. Η θεματική του Sani Gourmet «Νέα Ελληνική Κουζίνα 3» ήταν για τρίτη και τελευταία χρονιά αφιερωμένη στην ελληνική γαστρονομία και τις παραδοσιακές συνταγές στην πιο δημιουργική τους εκδοχή.

Τα δώδεκα πρωτότυπα μενού, τα οποία συμμετείχαν στο φεστιβάλ, συνδυάστηκαν ιδανικά, με την καθοδήγηση του γνωστού sommelier Γιώργου Λούκα, με αγαπημένες μπίρες όπως Amstel Pils, Erdinger, Amstel Bock, McFarland, αναδεικνύοντας τη δυνατότητα της μπίρας να συνοδεύει ιδανικά ακόμα και πιάτα διάσημων σεφ. Στα εστιατόρια Ouzeri, Tomata, Sea You Up & Water Restaurant, οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα από τις 10 έως 19 Μαΐου να απολαύσουν τις ανατρεπτικές γευστικές συζυγίες που προέκυψαν.

Τέλος, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο για το πάρτι, εστιατόριο Ντομάτα, πραγματοποιήθηκε το επιτυχημένο πάρτι έναρξης του φεστιβάλ. Τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, σεφ και φίλους της υψηλής γαστρονομίας περίμενε μια δροσερή και απολαυστική έκπληξη, η οποία δεν ήταν άλλη από μια παγωμένη Amstel Radler. Η νέα μπίρα με χυμό λεμόνι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, φέρνει μία νέα διάσταση στην απόλαυση της μπίρας, χαρίζοντας την απόλυτη δροσιστική εμπειρία.

Η συμμετοχή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο Sani Gourmet Festival εντάσσεται στο πρόγραμμα «Love Beer».

Love Beer

Τα τελευταία επτά χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Love Beer», το οποίο εντάσσει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο