Συμπλοκή συγγενών με έναν νεκρό σε συνοικία των Χανίων
Σε μακελειό με έναν νεκρό εξελίχθηκε η συμπλοκή μεταξύ δύο συγγενών ηλικίας 56 και 30 ετών μέσα σε σπίτι στη συνοικία «Χαλέπα» στα Χανιά. Τα δύο άτομα είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο με αποτέλεσμα ο 56χρονος να πυροβολήσει στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα. Ο ίδιος πήγε σε κοντινό σπίτι και αφού έβαλε φωτιά, πήρε το όπλο και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Σε μακελειό με έναν νεκρό εξελίχθηκε η συμπλοκή μεταξύ δύο συγγενών ηλικίας 56 και 30 ετών μέσα σε σπίτι στη συνοικία «Χαλέπα» στα Χανιά.
Το σκηνικό της τραγωδίας εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις σε συγκρότημα ισάριθμων κατοικιών στη συγκεκριμένη περιοχή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 56χρονος, κρατώντας μια καραμπίνα εισέβαλε στο σπίτι της αδελφής του, όπου βρισκόταν η ίδια με την κόρη της και τον αρραβωνιαστικό της.
Ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο καθώς οι εμπλεκόμενοι φαίνεται πως είχαν περιουσιακές διαφορές.
Την ώρα που ο καβγάς ήταν σε εξέλιξη, ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας προσπάθησε να αφοπλίσει τον 56χρονο. Εκείνη την ώρα το όπλο εκπυρσοκρότησε χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Στη συνέχεια ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του με το όπλο στο χέρι, σε έξαλλη κατάσταση και πήγε στο σπίτι του που βρισκόταν ακριβώς δίπλα.
Εκεί έβαλε φωτιά και λίγο μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός.
Οι περίοικοι, ειδοποίησαν την αστυνομία, στελέχη της οποίας μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον άνδρα μέσα σε μια λίμνη αίματος νεκρό, καθώς είχε αυτοπυροβοληθεί.
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο όπου έφθασε και η Πυροσβεστική για να σβήσει τη μικρή φωτιά, ενώ η σορός του 56χρονου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442