Τεράστια δωρεά του Μέσι σε νοσοκομείο παίδων στην Αργεντινή
Μπορεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (κερδίζει 33 εκατ. ευρώ τον χρόνο από μισθούς, μπόνους, συμβόλαια, χορηγίες και διαφημίσεις), ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι, αποδεικνύει αρκετά συχνά και τις ευαισθησίες του για τα παιδιά. Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα, προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που σίγουρα αξίζει να βρει μιμητές, καθώς έκανε δωρεά 600.000 ευρώ σε ένα νοσοκομείο παίδων, στην γενέτειρα του, Ροσάριο.
Μπορεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (κερδίζει 33 εκατ. ευρώ τον χρόνο από μισθούς, μπόνους, συμβόλαια, χορηγίες και διαφημίσεις), ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι, αποδεικνύει αρκετά συχνά και τις ευαισθησίες του για τα παιδιά.
Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα, προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που σίγουρα αξίζει να βρει μιμητές, καθώς έκανε δωρεά 600.000 ευρώ σε ένα νοσοκομείο παίδων, στην γενέτειρα του, Ροσάριο.
Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα θα δαπανηθούν για τη βελτίωση της πτέρυγας με τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Victor J. Vilela».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο βραχύσωμος άσος, που έχει ιδρύσει ίδρυμα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με το όνομα του, στην πόλη Ροζάριο, έχει κάνει άλλη μία δωρεά, ύψους 150.000 ευρώ, προκειμένου να ενισχύσει την ανοικοδόμηση αθλητικού κέντρου, σε μία από τις φτωχογειτονιές της πόλης.
Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο βραχύσωμος σταρ, μικρός έπασχε από σοβαρό ενδοκρινολογικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε την σωστή ανάπτυξή του και πέρασε πολλά, μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως και να καταφέρει να αναδείξει το αστείρευτο ταλέντο του.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας