Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 και μίλησε για την θητεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα, τη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά και το ΝΒΑ. «Θα μπορούσα να δουλέψω εκεί» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 και μίλησε για την θητεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα, τη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά και το ΝΒΑ.
«Φυσικά και θέλω να επιστρέψω στους πάγκους. Αν κάποια ομάδα με καλέσει να συζητήσουμε και συμφωνώ με το πλάνο της, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά» τόνισε ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:
«Πιστεύω πως θα μπορούσα να έχω κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στην ACB. Αυτό δεν συνέβη αλλά θεωρώ πως έκανα αρκετά καλή δουλειά στην Μπανταλόνα».
Για τη φετινή Ευρωλίγκα, ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε: «Δύσκολα η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα δεν θα είναι στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου».
Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο είπε: «Κατά την άποψή μου ο Ναβάρο είναι ο καλύτερος σουτέρ στην Ευρώπη. Ο Πασκουάλ κάνει πολύ καλή δουλειά στην Μπαρτσελόνα. Είναι ακόμη νέος και πιστεύω πως θα κερδίσει ακόμη αρκετούς τίτλους στην καριέρα του».
Τέλος, για το ΝΒΑ δήλωσε: «Η αλήθεια είναι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως τώρα. Αλλά μετά το καλοκαίρι που μας πέρασε και ταξίδεψα στο Ντιτρόιτ, πιστεύω πως θα μπορούσα να δουλέψω εκεί. Αν κάποια στιγμή δεχόμουν πρόταση από μια ομάδα με πλάνο και προϋποθέσεις για τα πλέι οφ, θα το σκεφτόμουν σοβαρά».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Χουάντσο και συγκεκριμένα για την άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.