
Τρέχει να προλάβει τη Γιουβέντους ο Σαμαράς
Τρέχει να προλάβει τη Γιουβέντους ο Σαμαράς
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Chempions League της Σέλτικ με την Γιουβέντους θα κάνει ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Σέλτικ με την Κιλμάρνοκ. Την Πέμπτη αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον δικέφαλο. Ο Σαμαράς είναι πολύ πιθανό να χάσει και την πρώτη μάχη κόντρα στη Γιουβέντους στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ θεωρείται βέβαιο πως δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό ματς της Ελλάδας με την Ελβετία την ερχόμενη Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Για μία ακόμη φορά βασικός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Οι πεντάδες Ανατολής και Δύσης
- Ένα «σκαλοπάτι» ψηλότερα…
- Βλάχος: «Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο στα ημιτελικά, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση» (vid)
- Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στη μάχη της 4ης θέσης – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)















































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442