«Δεν είμαι εισαγγελέας, είμαι υπερασπίστρια» λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Δεν έχω εισαγγελική νοοτροπία. Από τη φύση μου και λόγω της δουλειάς μου είμαι υπερασπίστρια» λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για εισαγγελική νοοτροπία κατά την άσκηση των βουλευτικών της καθηκόντων. Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, εξηγεί ότι κύρια αιτία του σκανδάλου είναι «η αλαζονεία της εξουσίας και η αίσθηση ασυδοσίας και ατιμωρησίας που ήταν υπερχειλείς».
«Δεν έχω εισαγγελική νοοτροπία. Από τη φύση μου και λόγω της δουλειάς μου είμαι υπερασπίστρια» λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για εισαγγελική νοοτροπία κατά την άσκηση των βουλευτικών της καθηκόντων.
Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, εξηγεί ότι κύρια αιτία του σκανδάλου είναι «η αλαζονεία της εξουσίας και η αίσθηση ασυδοσίας και ατιμωρησίας που ήταν υπερχειλείς».
Σχετικά με τη λίστα αναφέρει ακόμα ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν είναι ούτε θύμα ούτε ο μοναδικός υπεύθυνος.
«Το εντυπωσιακό είναι ο τρόπος με τον οποίο τον θυσιάζουν οι μέχρι πρότινος συνεργοί του, αλλά και εκείνοι που τον υπέθαλπαν ως προχθές, παρέχοντάς του προστασία ακόμη και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.»
* Διαβάστε αναλυτικά στο Βήμα της Κυριακής, το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- «Ηλεκτρονικός επόπτης» στα λεωφορεία της ΟΣΥ – Πώς θα παρακολουθούνται οι οδηγοί
- Λιγότερος φόρος για πέντε κατηγορίες φορολογουμένων – Για τα εισοδήματα του 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442