Πειθαρχική δίωξη σε Κούγια και Παναχαϊκή
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια και της Παναχαϊκής άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις του άρθρου 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια και της Παναχαϊκής άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις του άρθρου 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:
«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Αλέξη Κούγια και της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις του άρθρου 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)
- Κλόντια Σίφερ: Αποχαιρετά τη Μπαρντό με φωτογραφίες που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό
- Ραγδαία αύξηση γρίπης και ιώσεων στα παιδιατρικά νοσοκομεία
- Το Trophy Tour έρχεται στον Πειραιά ενόψει του Betsson Super Cup
- Η μέρα που άλλαξαν τα πάντα: Σαν σήμερα ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στις Άλπεις
- Φεμινιστική απεργία
- Οι ελπίδες και τα χρήματα για να εντοπιστεί η πτήση MH370 – «Δεν το κάνουν για τα λεφτά»
- Οικονομικό βαρόμετρο ΒΕΘ: Η ακρίβεια ταλανίζει τους βιοτέχνες – Δυσοίωνα στοιχεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442