Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ναπολέων(ι) στο ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός, 1-0 την ΑΕΚ

Ναπολέων(ι) στο ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός, 1-0 την ΑΕΚ

Ο Ναπολεόνι χάλασε την ευχάριστη διάθεση που είχε δημιουργηθεί τελευταίως στις τάξεις της ΑΕΚ (ειδικά μετά τη νίκη επί της Βέροιας) καθώς με το γκολ που πέτυχε στο 81' έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό με 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ. Έτσι η «Ένωση» δεν κατάφερε να... ξεκολλήσει από τον «πάτο» της βαθμολογίας.

Ο Ναπολεόνι χάλασε την ευχάριστη διάθεση που είχε δημιουργηθεί τελευταίως στις τάξεις της ΑΕΚ (ειδικά μετά τη νίκη επί της Βέροιας) καθώς με το γκολ που πέτυχε στο 81′ έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό με 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ. Έτσι η «Ένωση» δεν κατάφερε να… ξεκολλήσει από τον «πάτο» της βαθμολογίας.

Το ματς πήρε από την αρχή ρυθμό, με την ΑΕΚ να κυνηγά το γρήγορο γκολ που θα έδινε συνέχεια στον «αέρα» που απέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική με την εκτός έδρας νίκη της στη Βέροια. Και μπορεί ο Λεβαδειακός να απείλησε πρώτος στο 5′ με σουτ του Ροτζέριο, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν φάσεις, όπως στο 10′ με τον Κατίδη, το σουτ του οποίου εξουδετερώθηκε από τον Κυριακίδη, στο 17′ πάλι με τον Κατίδη, που ξανά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, στο 18′ με το πλασέ του Λαγού που σταμάτησε στον Χοσέμι και στο 20′ με του σουτ του Κατίδη, που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Μετά από αυτό το ξέσπασμα της «Ένωσης», που δεν επέφερε αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν κάπως την κατάσταση, ατύχησαν όμως στο να τραυματιστούν δύο βασικοί παίκτες, ο Κυριακίδης και ο Βασιλείου, και να αντικατασταθούν πριν συμπληρωθεί το 45λεπτο.

Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ δεν είχε τις εξάρσεις που είχε στο α’ μέρος. Ηταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, όμως οι καταστάσεις που δημιούργησε στην περιοχή των «πρασίνων» δεν ήταν πολλές και δύσκολες. Στο 61′ η κεφαλιά του Γκερέιρο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κασμερίδη και στο 70′ το σουτ του Φούντα ήταν δυνατό αλλά πάνω από το δοκάρι. Στη συνέχεια άλλαξε το σκηνικό. Ο Λεβαδειακός βγήκε μπροστά, πίεσε για μερικά λεπτά, είχε σουτ από καλή θέση με τον Πόι (75′, 79′), που αποκρούστηκαν από τον Κωνσταντόπουλο και στο 81′ έφτασε στο γκολ, όταν μετά από διαρκή πίεση στην περιοχή και σουτ του Μουλόπουλου, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο Ναπολεόνι από κοντά άνοιξε το σκορ.

Οι προσπάθειες των παικτών του Λίνεν για ισοφάριση δεν έφεραν αποτέλεσμα, οι παίκτες του Γιώργο Παράσχου αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν μέχρι το τέλος την πολύτιμη νίκη, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα της Λιβαδειάς και η πρώτη της στην έδρα της ΑΕΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοντοές, Βλάχος, Κοτσαρίδης – Γεωργίου, Μουλόπουλος, Χοσέμι

ΑΕΚ (Εβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κορδέρο, Κατίδης, Τσίτας (65′ Κατσικοκέρης), Γκερέιρο (78′ Κοτσαρίδης), Λαγός (68′ Αρκούδας), Φούντας, Φέτσης, Βλάχος, Κουτρουμπής.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης (35′ Κασμερίδης), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου (43′ Ναπολεόνι, 89′ Ρομέου), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Μεντί, Ακόστα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο