Ευκαιρίες στο… νέο αίμα της ΑΕΚ θα δώσει ο Λίνεν
Σε όλο το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ θα στηριχτεί μελλοντικά ο Εβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι παίκτες του, ενώ ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό τόνισε πως «δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».
Σε όλο το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ θα στηριχτεί μελλοντικά ο Εβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι παίκτες του, ενώ ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό τόνισε πως «δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:
«Θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Είναι σαφώς πιο δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά σε κάθε ματς πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση. Δεν ήταν εύκολη η επικράτησή μας στη Βέροια. Ήρθε λόγω της προσπάθειάς μας επί 90 λεπτά. Στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο η αναμέτρηση με το Λεβαδειακό. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια εάν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι κι αυτό θα φανεί στο τέλος της σεζόν», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Για το «κλειδί» της νίκης με τη Βέροια τόνισε πως ήταν η «καλή άμυνα. Οι γραμμές ήταν πολύ κοντά, ήμασταν επιθετικοί, είχαμε διπλή ζώνη άμυνας και αυτό ήταν το ‘κλειδί’ για να πάρουμε το ματς».
Σε ό,τι αφορά το «νέο αίμα» της ομάδας, με αφορμή την απόφασή του να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Κοτσαρίδη και Σταματή ήταν ξεκάθαρος: «Υπάρχουν κι άλλοι από πίσω και τους χρειαζόμαστε όλους. Είμαι ικανοποιημένος που βλέπω τα νέα παιδιά να βελτιώνονται. Εφόσον δουλεύουν σκληρά θα πάρουν ευκαιρίες. Αυτό έγινε στο τελευταίο παιχνίδι και το ίδιο θα γίνει στα επόμενα ματς.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442