Εκτός από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι να γίνει γνωστό το χρηματικό πρόστιμο που θα του επιβληθεί θα μείνει ο Σανθ Χακόμπο, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Τρίτης. Ο Ισπανός γκολκίπερ βγήκε εκτός εαυτού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και μετά την αποβολή του ακολούθησε νέα έκρηξη στον δρόμο για τα αποδυτήρια και μέσα σε αυτά όπου τα έκανε... λίμπα. Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Λόρενς.
Εκτός από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι να γίνει γνωστό το χρηματικό πρόστιμο που θα του επιβληθεί θα μείνει ο Σανθ Χακόμπο, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Τρίτης.
Ο Ισπανός γκολκίπερ βγήκε εκτός εαυτού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και μετά την αποβολή του ακολούθησε νέα έκρηξη στον δρόμο για τα αποδυτήρια και μέσα σε αυτά όπου τα έκανε… λίμπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Πριν από την σημερινή προπόνηση ο ποδοσφαιριστής Σανθ Χακόμπο ενημερώθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων με την πρώτη ομάδα, μετά από την αποβολή και την συμπεριφορά του στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Παναθηναϊκού.
Ο Χακόμπο από σήμερα θα προπονείται μόνος του μέχρι να υπάρξει απόφαση από τη διοίκηση της ΠΑΕ για την ποινή του». Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λόρενς
Εν τω μεταξύ, ο Λίαμ Λόρενς συμμετείχε για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Όσοι παίκτες του «δικεφάλου» αγωνίστηκαν ως βασικοί στον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ έκαναν αποθεραπεία, ενώ η προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής
Στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την ομάδα μπήκε για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του, ο Λίαμ Λόρενς, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Πάμπλο Γκαρσία πρόγραμμα θεραπείας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 31η αγωνιστική της La Liga.
Με δύο διακρίσεις πέτυχε ο Στέλιος Αργυρόπουλος στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολη στο προκριματικό τουρνουά του World Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών.