Επίπληξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ
Με την πειθαρχική ποινή της επίπληξης τιμωρήθηκαν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το σωματείο «Παναθηναϊκή Συμμαχία» από την επιτροπή εφέσων της ΕΠΟ, για ανακοινώσεις που είχαν εκδώσει και κρίθηκαν δυσφημιστικές για το ποδόσφαιρο.
Με την πειθαρχική ποινή της επίπληξης τιμωρήθηκαν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το σωματείο «Παναθηναϊκή Συμμαχία» από την επιτροπή εφέσων της ΕΠΟ, για ανακοινώσεις που είχαν εκδώσει και κρίθηκαν δυσφημιστικές για το ποδόσφαιρο.
Εναντίον της «πράσινης» ΠΑΕ και του σωματείου που διατηρεί την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, όμως η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τους είχε απαλλάξει.
Κατόπιν έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, η δευτεροβάθμια επιτροπή επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ποινή της επίπληξης και την υποχρεώνει σε ανάκληση της ανακοίνωσης εντός 20ημέρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- O Χεζόνια, ο Ραζνάτοβιτς και τα σενάρια για το μέλλον του στη Euroleague
- «Το να προσεύχεστε για την πτώση μου δεν σας κάνει θρήσκους» – Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Αντετοκούνμπο
- Τραγωδία στο Μεξικό – Πορτογαλία: Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του «Αζτέκα» και πέθανε (pic)
- Διασυρμός ξανά για τους Μπακς και εκτός play offs μετά από 10 χρόνια (95-127) – Τα αποτελέσματα του NBA
- Εξαιρετικός ξανά ο Στογιάκοβιτς και πρόκριση στο Final Four του NCAA (vids)
- Οι Dodgers έσπασαν κάθε ρεκόρ: Το πιο ακριβό opening game στην ιστορία του MLB
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442