Από μηχανές «x-ray» θα περάσουν για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τα σχέδια που κατέστρωσε η Κυπριακή Αστυνομία, οι φίλαθλοι στον αυριανό αγώνα στο στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας μεταξύ της ΑΕΛ και της Φενερμπαχτσέ στο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Εuropa League. Τον αγώνα θα βρίσκονται 420 αστυνομικοί, αριθμός ρεκόρ για τα ποδοσφαιρικά χρονικά της Κύπρου. Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν έντεκα χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ και χίλιοι εκατό Τουρκοκύπριοι οπαδοί της τουρκικής ομάδας.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.