Παραμένει πρόεδρος ο Πύρρος Δήμας, επίτιμος ο Σγουρός
Ο Πύρρος Δήμας θα είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, συνεχίζοντας την θητεία του στον προεδρικό θώκο της ΕΟΑΒ. Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών ο Γιάννης Σγουρός.
Ο Πύρρος Δήμας θα είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, συνεχίζοντας την θητεία του στον προεδρικό θώκο της ΕΟΑΒ. Μετά τις σχετικές αρχαιρεσίες και την συγκρότηση του σε Σώμα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας, έχει ως εξής:
Πρόεδρος Δήμας Πύρρος Α’ Αντιπρόεδρος Γερακάρης Βασίλειος Β’ Αντιπρόεδρος Μαυροματίδης Δημήτρης Γ’ Αντιπρόεδρος Παντικίδου Μαρία Γενικός Γραμματέας Σκιαδάς Νικόλαος Ειδικός Γραμματέας Βιδάκης Ιωάννης Ταμίας Μαμτσαδέλης Συμεών Αναπληρωτής Ταμίας Παρασκευόπουλος Γεώργιος Έφορος Υλικού Ταμουτσίδης Αντώνης Μέλος Δεσκάτα Ελένη Μέλος Λάγκας Αναστάσιος Μέλος Μαυρακάκης Κωνσταντίνος Μέλος Βαλασιάδης Δημήτριος Μέλος Χατζηλεωνίδας Ιωάννης Μέλος Προκοπίδης Ευάγγελος
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από πρόταση του Πύρρου Δήμα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την απονομή του τίτλου του Επίτιμου Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών στον Περιφερειάρχη Αττικής και Επίτιμο Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Γιάννη Σγουρό, ως αναγνώριση της μεγάλης του προσφοράς στην Άρση Βαρών και τον Ελληνικό και Παγκόσμιο Αθλητισμό.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι έφερε ως παράδειγμα την ομάδα επι ημερών του Ποστέκογλου προκειμένου να εξηγήσει πώς θέλει να παίζει η Τότεναμ προκειμένου να πετύχει τη σωτηρία της.
H ήττα της Άρσεναλ με 1-2 από τη από την Μπόρνμουθ έβαλε για τα καλά στο... κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος τη Μάντσεστερ Σίτι. Το πρόγραμμα των δυο διεκδικητών ως το φινάλε της Premier League.