Το πρώτο τεύχος του εξαμηνιαίου περιοδικού της, CR Fashion Book, κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο μήνα, η συνεργασία της με τη Μ.Α.C. συνεχίζεται κανονικά, αλλά η Carine Roitfeld, διάσημη στιλίστρια και πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue, είχε και άλλα επαγγελματικά σχέδια. Μεταξύ των οποίων, να τρομοκρατήσει ίσως λίγο τον προηγούμενο εργοδότη της -όπως ερμήνευσαν ορισμένοι την μεταγραφή αυτή.
Ο αμερικανικός εκδοτικός όμιλος Hearst -και αιώνιος αντίπαλος της Conde Nast στην οποία ανήκει η Vogue- ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της super Carine με το Harper’s Bazaar, όπου η Roitfeld ανέλαβε τη θέση της Global Fashion Director.
Κι έτσι εν μια νυκτί η Anna Wintour και η Carine βρέθηκαν σε εντελώς αντίπαλα στρατόπεδα και η μεγάλη κερδισμένη της υπόθεσης θα είναι η μόδα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας