Ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Βαγγέλη Βλάχο να συμπεριλαμβάνει και τον Κοντοέ στην αποστολή.
Εκτός από τους Παναγιώτη Λαγό και Βαλεντίνο Βλάχο που είναι τραυματίες, ο Έλληνας τεχνικούς είδε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ να προπονούνται κανονικά και συμπεριέλαβε 20 άτομα στην αποστολή. Ανάμεσά τους και τον Κοντοέ, η συμμετοχή του οποίου στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.
Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναχωρεί στις 15:55 αεροπορικώς για Ηράκλειο. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Αρκούδας, Γροντής, Κουρέλλας και Κουτρουμπής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.