Φουστέρ και Αμπντούν «έδεσαν» ως το 2015, ο Πίνο πιάνει Λιμάνι;
Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2015 θα είναι οι Νταβίντ Φουστέρ και Τζαμέλ Αμπντούν, οι οποίοι την Πέμπτη υπέγραψαν την επέκταση των συμβολαίων τους, αφού αμφότεροι κατάφεραν να πείσουν για την αξία τους. Στο μεταξύ, για τελειωμένη μεταγραφή του Χουάν Πάμπλο Πίνο στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Κολόμβια και μάλιστα ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για συζητήσει με τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο για την προοπτική της χειμερινής μεταγραφικής περιοδου.
Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2015 θα είναι οι Νταβίντ Φουστέρ και Τζαμέλ Αμπντούν, οι οποίοι την Πέμπτη υπέγραψαν την επέκταση των συμβολαίων τους, αφού αμφότεροι κατάφεραν να πείσουν για την αξία τους.
Το συμβόλαιό του Ισπανού, αλλά και του Αλγερινού ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «ερυθρόλευκοι», που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους, φρόντισαν να τους «δέσουν» στο Λιμάνι.
Τα οικονομικά δεδομένα δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο πρόθεση της διοίκησης είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να κλείσουν θετικά και οι υποθέσεις των Τζιμπούρ, Τοροσίδη και Μανιάτη.
Σενάριο για τον Κολομβιανό Πίνο
Στο μεταξύ, για τελειωμένη μεταγραφή του Χουάν Πάμπλο Πίνο στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Κολόμβια και μάλιστα ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για συζητήσει με τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο για την προοπτική της χειμερινής μεταγραφικής περιοδου.
Ο Πίνο αγωνίζεται κυρίως στα άκρα αλλά μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την περασμένη σεζόν πέρασε ως δανεικός από την Αλ Νασρ, με τα δικαιώματά του να ανήκουν στη Γαλατάσαραϊ. Η τουρκική ομάδα τον είχε αποκτήσει το 2010, προσφέροντάς του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο ο Πίνο δεν εξάντλησε.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και το 2007 πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Μονακό στην οποία έμεινε μέχρι το 2010 (εξαίρεση το 2008, όταν έπαιξε ως δανεικός στη Σαρλερουά). Τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε από την Μερσίν Ιντμάνγιουρντού πως ο Πίνο υπέγραψε διετές συμβόλαιο, όμως οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει μετά από λίγο καιρό μετά απο αψιμαχία που είχε με το προπονητικό τιμ. Να σημειωθεί πως ο Κολομβιανός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός
- Γιατί δεν έχει νόημα να φωνάζουμε στον σκύλο – Οι αρνητικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα του
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Μπολόνια (vid)
- ΑΙ: Πώς άλλαξε καθοριστικά την υγεία το 2025 – Ο αντίλογος για τα κενά ασφαλείας και τα ηθικά διλήμματα
- Ειρήνη για τα Χριστούγεννα: Υπάρχει η διπλωματία των γιορτών ή είναι απλά θέατρο;
- Τα τέρατα των Χριστουγέννων: Οι πιο τρομακτικές παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο
- Βαρδούσια: «Πιθανότατα έχασαν τον προσανατολισμό τους» – Με συνδρομή ελικοπτέρου η μεταφορά των νεκρών ορειβατών
- Η Κέιτι Πέρι στο διάστημα, τα Labubu εκατομμυριούχοι – Οι στιγμές της ποπ κουλτούρας που τρέλαναν το διαδίκτυο το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/patrick-schneider-mdtYgoLsfNk-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442