Στο Ηρώδειο η σπουδαία Καταλανή σοπράνο Μοντσεράτ Καμπαγιέ
H μεγάλη Καταλανή σοπράνο και «ιέρεια» του μπελ κάντο, Μοντσεράτ Καμπαγιέ επιστρέφει στην Αθήνα. Το βράδυ της Δευτέρας το Ηρώδειο θα υποκλιθεί για μια ακόμα φορά σε ένα ζωντανό μύθο της όπερας που μεγαλουργεί για περισσότερο από μισό αιώνα.
H μεγάλη Καταλανή σοπράνο και «ιέρεια» του μπελ κάντο, Μοντσεράτ Καμπαγιέ επιστρέφει στην Αθήνα.
Το βράδυ της Δευτέρας το Ηρώδειο θα υποκλιθεί για μια ακόμα φορά σε ένα ζωντανό μύθο της όπερας που μεγαλουργεί για περισσότερο από μισό αιώνα.
Σε μια μοναδική συναυλία-αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της- η οποία ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 από τη Βαρκελώνη- θα τη συνοδεύσει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Χοσέ Κολάδο.
Στο πρόγραμμα που επιφυλάσσει η Καμπαγιέ για το κοινό αναμένεται να ακολουθήσει το χρονικό της πλούσιας καριέρας της.
Από έργα του Πουτσίνι και του Μότσαρτ που ερμήνευσε κατά τη νεότητά της- τότε σε συνεργασία με την όπερα της Βρέμης-, αποσπάσματα από τη Λουκρητία Βοργία αλλά και τις όπερες Αΐντα, Νόρμα, Τόσκα, Οθέλλος, κλασσικά αριστουργήματα με τα οποία η Καμπαγιέ συνέδεσε την πορεία της και σηματοδότησε συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Ευρώπης.
Εισιτήρια πωλούνται από τα εκδοτήρια του ελληνικού φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39-εντός στοάς Πεσμαζόγλου) και τα ταμεία του Ηρωδείου.
Τηλεφωνικά στο 210-3272000 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.herodeion-events.gr.
Τα εισιτήρια κοστίζουν από 40 ευρώ και κλιμακώνονται στα 65, 85, 105 και 135 ευρώ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας