Φαίνεται πως άνοιξε η όρεξη των Γερμανών της Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι οποίοι μετά την απόκτηση του Κώστα Σταφυλίδη, ετοιμάζουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η οποία αναφέρει ότι ο παίκτης έχει ήδη μιλήσει με τις «ασπιρίνες» και ετοιμάζονται να χτυπήσουν και την πόρτα της ΠΑΕ. Εκτός αποστολής άφησε ο Δώνης τον Μπανγκουρά για τον φιλικό αγώνα με την Αϊντχόφεν.
Φαίνεται πως άνοιξε η όρεξη των Γερμανών της Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι οποίοι μετά την απόκτηση του Κώστα Σταφυλίδη, ετοιμάζουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη.
Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η οποία αναφέρει ότι ο παίκτης έχει ήδη μιλήσει με τις «ασπιρίνες» και ετοιμάζονται να χτυπήσουν και την πόρτα της ΠΑΕ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», «πολύ σύντομα, ίσως και εντός της ημέρας, πρόκειται να κατατεθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημη έγγραφη πρόταση από την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη». Εκτός αποστολής με Αϊντχόφεν ο Μπανγκουρά
Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για το αποψινό φιλικό με την Αϊντχόβεν, αφήνοντας εκτός αποστολής, πέρα από τον Παπάζογλου και αρκετούς πιτσιρικάδες που αναμενόταν, και τον Σάμι Μπανγκουρά.
Ο 43χρονος τεχνικός θεωρεί τον επιθετικό από τη Γουινέα ανέτοιμο, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αν αυτή η απόφαση έχει προεκτάσεις για το μέλλον του 30χρονου παίκτη στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα, η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: