Η ΑΕΚ είπε και επίσημα «γκουντμπάι» στον Γκούντγιονσεν
Και επισήμως παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος εξ αρχής είχε δείξει θετική διάθεση για να λύσει το συμβόλαιο του με την «Ένωση», λαμβάνοντας μόλις 200.000 ευρώ, αντί του 1.200.000 ευρώ που προβλεπόταν συνολικά με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Ισλανδός άσος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα, όπου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του φτάνοντας σε μια συμβιβαστική λύση με την ΠΑΕ. Στην ουσία ο παίκτης πήρε μόνο ένα μέρος των δεδουλευμένων του, αφού αρχικά χρειάστηκε να πιέσει (μέσω FIFA) για να εξασφαλίσει τα χρήματά του.
Και επισήμως παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος εξ αρχής είχε δείξει θετική διάθεση για να λύσει το συμβόλαιο του με την «Ένωση», λαμβάνοντας μόλις 200.000 ευρώ, αντί του 1.200.000 ευρώ που προβλεπόταν συνολικά με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.
Ο Ισλανδός άσος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα, όπου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του φτάνοντας σε μια συμβιβαστική λύση με την ΠΑΕ. Στην ουσία ο παίκτης πήρε μόνο ένα μέρος των δεδουλευμένων του, αφού αρχικά χρειάστηκε να πιέσει (μέσω FIFA) για να εξασφαλίσει τα χρήματά του.
Το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν συναινετικό, αφού θυμίζουμε ότι μετά τον τραυματισμό του στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ισλανδός άσος με το «βαρύ» βιογραφικό, αλλά και την προχωρημένη ηλικία, δεν είχε και πολλές πιθανότητες να επανέλθει στα παλιά αγωνιστικά του στάνταρ. Από την άλλη, βέβαια, ακόμα και αν ο Γκούντγιονσεν εμφανιζόταν όπως στην… Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα, η ΑΕΚ δεν είχε τα χρήματα για να του πληρώσει το εφετινό συμβόλαιο, χωρίς αναπροσαρμογή συμβολαίου.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Eidur Gudjohnsen και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442