Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με την Ρόμα και τον ατζέντη του Γκρέκο, παρά τα δημοσιεύματα για... σφήνα της Πεσκάρα για τον 26χρονο μέσο. Οι Ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή και ήδη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ασχολείσαι με το δεύτερο χαφ που θέλει η ομάδα, με τον Ορμπάιθ να περιμένει στο ακουστικό του.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με την Ρόμα και τον ατζέντη του Γκρέκο, παρά τα δημοσιεύματα για… σφήνα της Πεσκάρα για τον 26χρονο μέσο.
Οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι τη Δευτέρα υπήρξε ραντεβού των δύο ομάδων και την Τρίτη, θα μιλήσουν με τον παίκτη, ενώ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.
Την ίδια ώρα ο Ζαρντίμ αναζητά τον έτερο χαφ που θα είναι καθαρός κόφτης. Ο Ορμπάιθ παραμένει στη λίστα, με τον Ζαρντίμ να έχει ενστάσεις για την ταχύτητά του, έχοντας πάντα στα υπ’ όψιν και τον Τζαμάλ της Μπράγκα.
Όσο για τον στόπερ, ο μεγάλος στόχος παραμένει εδώ και καιρό ο Μπρούνο Αλβες, όμως είναι θέμα που θέλει πολλή υπομονή.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας