Σε μόδα τείνει να εξελιχθεί η επιλογή κινεζικών συλλόγων από παίκτες με θητεία στην premier league. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, αυτό του Φρεντερίκ Κανουτέ που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Γκουοάν Πεκίνου. Τη μεταγραφή είχαν επιβεβαιώσει τόσο ο κινεζικός σύλλογος όσο και η πρώην ομάδα του, Σεβίλη. Ο 34χρονος επιθετικός από το Μαλί και κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για το 2007 ακολούθησε το παράδειγμα των Ντιντιέ Ντρογκμπά και Νικολά Ανελκά (Σανγκάι Σενούα).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.