Σε απολογία κάλεσε η UEFA την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FPF) για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον προημιτελικό του EURO 2012 με την Τσεχία. Η FPF καλείται να δώσει εξηγήσεις για την απρεπή συμπεριφορά των υποστηρικτών των Ιβήρων, καθώς ένας οπαδός επιχείρισε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, στον προχθεσινό αγώνα στη Βαρσοβία, ενώ η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η πειθαρχική επιτροπή της θα ασχοληθεί με την υπόθεση τη Δευτέρα (25/6).
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.