Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη στις 22 και 23 Ιουνίου στο Ηρώδειο
Σαράντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος τον Φεβρουάριο από τον θάνατο του Μάρκου Βαμβακάρη και το Φεστιβάλ Αθηνών τιμά τον «πατριάρχη του ρεμπέτικου» με ένα διήμερο αφιέρωμα στο έργο του. Το αφιέρωμα, το οποίο επιμελήθηκε η Λίνα Νικολακοπούλου, έχει τίτλο «Μάρκος ο Φραγκοσυριανός» και θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 22 και 23 Ιουνίου.
Σαράντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος τον Φεβρουάριο από τον θάνατο του Μάρκου Βαμβακάρη και το Φεστιβάλ Αθηνών τιμά τον «πατριάρχη του ρεμπέτικου» με ένα διήμερο αφιέρωμα στο έργο του.
Το αφιέρωμα, το οποίο επιμελήθηκε η Λίνα Νικολακοπούλου, έχει τίτλο «Μάρκος ο Φραγκοσυριανός» και θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 22 και 23 Ιουνίου.
Τραγουδούν οι: Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Σοφία Παπάζογλου, Απόστολος Ρίζος, Δημήτρης Νικολούδης, Στέλιος Βαμβακάρης και η Εβελίνα Αγγέλου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας