Ένα μήνα πριν την έναρξη της μεγαλύτερης ροκ συναυλίας του καλοκαιριού, έρχονται να προστεθούν νέα ονόματα καλλιτεχνών, που θα ανέβουν στη σκηνή του Rockwave Festival, το οποίο διοργανώνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου, την Κυριακή 1η και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Η προπώληση των εισιτηρίων για το Σάββατο 30 Ιουνίου ξεκινά την Πέμπτη 24 Μαΐου.
Ένα μήνα πριν την έναρξη της μεγαλύτερης ροκ συναυλίας του καλοκαιριού, έρχονται να προστεθούν νέα ονόματα καλλιτεχνών, που θα ανέβουν στη σκηνή του Rockwave Festival, το οποίο διοργανώνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου, την Κυριακή 1η και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.
Για το Σάββατο 30 Ιουνίου, οι Last Drive, οι Nashville Pussy και οι Nightstalker, θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της εναρκτήριας μέρας του φεστιβάλ.
Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου οι GAD. (ή αλλιώς Generalized Anxiety Disorder) είναι το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα της elektro-pop σκηνής που ξεπήδησε το 2007 με το άλμπουμ System May Fall και το single The End Of The Road.
Οι Monovine από την Πάτρα, οι οποίοι ολοκληρώνουν με τη σειρά τους το πρόγραμμα της Δευτέρας, είναι το πανκ, dirty pop, grunge συγκρότημα που έρχεται στο Rockwave με τραγούδια και ήχους σκληρούς αλλά συγχρόνως με μελωδικούς στίχους.
Αναλυτικό Πρόγραμμα
Σάββατο 30 Ιουνίου
The Locos
The Last Drive
Nashville Pussy
Nightstalker
Κυριακή 1 Ιουλίου
Ozzy Osbourne & Friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet of Zeus
Lucky Funeral
Δευτέρα 2 Ιουλίου
The Prodigy
Iggy and The Stooges
Everlast
GAD.
Monovine
Η προπώληση των εισιτηρίων για το Σάββατο 30 Ιουνίου ξεκινά την Πέμπτη 24 Μαΐου, ενώ η εμφάνιση του Πήτερ Χουκ που είχε προγραμματιστεί για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας