Έπειτα από αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναβλήθηκε η συζήτηση της αιτήσεως του πρώην προπονητή της ομάδας, Γιάννη Ιωαννίδη, για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του πειραϊκού συλλόγου. Η αίτηση θα συζητηθεί στις 15 Μαΐου. Θυμίζουμε ότι με έγγραφο στην ΕΕΑ, ο κ. Ιωαννίδης ζητά να του καταβάλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, υποστηρίζοντας ότι του οφείλεται από την δεύτερη περίοδο της θητείας του στην ομάδα από την περίοδο 1999-2000.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.