Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Πλούσιοι» οι διεθνείς με λεφτά από την πρόκριση στο Euro

«Πλούσιοι» οι διεθνείς με λεφτά από την πρόκριση στο Euro

Το ποσό των 800.000 ευρώ μοιράστηκε από την ΕΠΟ στους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές, το οποίο αντιστοιχεί στο 1/3 του συνολικού πριμ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012. Η Ομοσπονδία έχει δεσμευτεί να μοιράσει στους διεθνείς το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό μπόνους της UEFA στην ΕΠΟ θα αγγίξει τα 8 εκατ. ευρώ.

Το ποσό των 800.000 ευρώ μοιράστηκε από την ΕΠΟ στους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές, το οποίο αντιστοιχεί στο 1/3 του συνολικού πριμ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

Η Ομοσπονδία έχει δεσμευτεί να μοιράσει στους διεθνείς το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ ως πριμ για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012 και το πρώτο μέρος μπήκε στους λογαριασμούς των παικτών την Μ.Πέμπτη.

Το συγκεκριμένο μπόνους έρχεται από την UEFA και η πρώτη δόση στάλθηκε και στις 16 φιναλίστ του Euro. Έτσι, η ΕΠΟ μοίρασε το ποσό αυτό στους παίκτες ανάλογα φυσικά με τη συμμετοχή τους.

Όσοι έπαιξαν πολλά ματς εισπράττουν σαφώς περισσότερα απ’ όσους έπαιξαν λιγότερα, ωστόσο ακόμα και ένα λεπτό να έχει παίξει κάποιος, δικαιούται ένα μέρος του ποσού αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό μπόνους της UEFA στην ΕΠΟ θα αγγίξει τα 8 εκατ. ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο