Τις επόμενες ημέρες ο Ραούλ θα δώσει τα χέρια με τη Σάλκε για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2013, σύμφωνα με τον Ισπανό επιθετικό, αλλά και παράγοντες του γερμανικού συλλόγου. «Η οικογένειά μου κι εγώ αισθανόμαστε πολύ καλά στο Γκελζενκίρχεν και θέλω να μείνω και του χρόνου στη Γερμανία» δήλωσε σχετικά ο Ισπανός σταρ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ραούλ αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2010 από τη Σάλκε με συμβόλαιο μέχρι το 2012, έπειτα από 16 σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Λαμίν Γιαμάλ πέτυχε ένα ιστορικό -πρώτο για τον ίδιο- χατ τρικ και η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» 4-1 τη Βιγιαρεάλ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, ξεφεύγοντας στο +4.
«Βροχή» από γκολ στα απογευματινά ματς της Premier League! Συνολικά σημειώθηκαν 19 σε Ανφιλντ, Τερφ Μουρ και Σεντ Τζέιμς Παρκ, με επτά γκολ σε Άνφιλντ και Τερφ Μουρ!
LIVE: Κηφισιά – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Λεβαδειακός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Παναιτωλικός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.