Ο Αρης «αφεντικό», «περίπατος» ΠΑΟ, τρίτος ξανά ο Κολοσσός
Ο Αρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ 81-71 στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο που θύμισε εποχές... Γκάλη-Πρέλεβιτς. Οι «κίτρινοι» μάλιστα, κάλυψαν και τη διαφορά των πέντε πόντων που είχαν χάσει στην Πυλαία. Με... φόρα από το Κύπελλο Ελλάδος και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 105-78 τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Στα άλλα ματς, ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε με 86-62 το Μαρούσι, ο ΚΑΟΔ επιβλήθηκε με 94-81 του Ηλυσιακού και η Καβάλα πήρες το «διπλό» στη Γλυφάδα επί του Ίκαρου Καλλιθέας με 79-71. Η αυλαία άνοιξε την Τρίτη με τον Πανιώνιο να επικρατεί στη Νέα Σμύρνη του Περιστερίου με 77-60.
Ο Αρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ 81-71 στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο που θύμισε εποχές… Γκάλη-Πρέλεβιτς. Οι «κίτρινοι» μάλιστα, κάλυψαν και τη διαφορά των πέντε πόντων που είχαν χάσει στην Πυλαία.
Με… φόρα από το Κύπελλο Ελλάδος και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 105-78 τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών.
Στα άλλα ματς, ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε με 86-62 το Μαρούσι, ο ΚΑΟΔ επιβλήθηκε με 94-81 του Ηλυσιακού και η Καβάλα πήρες το «διπλό» στη Γλυφάδα επί του Ίκαρου Καλλιθέας με 79-71.
Η αυλαία άνοιξε την Τρίτη με τον Πανιώνιο να επικρατεί στη Νέα Σμύρνη του Περιστερίου με 77-60.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουατεμάλα: Σε «κατάσταση πολιορκίας» κηρύχθηκε η χώρα μετά τις δολοφονίες αστυνομικών από συμμορίες
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442