Κερδίζουν και χωρίς καλό Κόμπι οι Λέικερς, ασταμάτητοι οι Χιτ
Η κακή βραδιά του Κόμπι Μπράιαντ, που έμεινε στους 10 πόντους με 5/18 σουτ, δεν στοίχισε στους Λέικερς που με το δίδυμο Γκασόλ-Μπάινουμ να αναλαμβάνει δράση νίκησαν τους Χοκς με 86-78. Το Μαϊάμι πέρασε με 105-90 από την έδρα των Πέισερς κερδίζοντας το τρίτο διαδοχικό ματς μέσα σε ισάριθμες μέρες μακριά από την έδρα του.
Το Μαϊάμι πέρασε με 105-90 από την έδρα των Πέισερς κερδίζοντας το τρίτο διαδοχικό ματς μέσα σε ισάριθμες μέρες μακριά από την έδρα του.
Η κακή βραδιά του Κόμπι Μπράιαντ, που έμεινε στους 10 πόντους με 5/18 σουτ, δεν στοίχισε στους Λέικερς που με το δίδυμο Γκασόλ-Μπάινουμ να αναλαμβάνει δράση νίκησαν τους Χοκς με 86-78.
Οι Μπουλς ίδρωσαν, αλλά επικράτησαν 121-115 των μαχητικών Κινγκς στο Σικάγο, παρά την απουσία του Ντέρικ Ρόουζ για τρίτο συνεχές ματς λόγω μυϊκών σπασμών στη μέση.
Οι Σπερς έφτασαν τις οκτώ σερί νίκες μετά το 99-95 στο Ντιτρόιτ, ενώ η Θάντερ συνέτριψε τους Τζαζ με 111-85 με τον Σερζ Ιμπάκα να έχει 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 τάπες.
Οι Νάγκετς επικράτησαν άνετα των Σανς με 109-92 βάζοντας τέλος σε ένα σερί πέντε ηττών στο Ντένβερ. Ο Κώστας Κουφός είχε θετικότατη παρουσία με 9 πόντους (1/2 βολές, 4/10 δίποντα), 9 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 3 τάπες σε 26:03.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας