Ο Ντομίνγκος Πασιένσια απολύθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά από θητεία μόλις επτά μηνών. Η ήττα 2-0 από τη Μαρίτιμο το Σάββατο ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε για τελευταία φορά πριν από 10 χρόνια (2001/2002). Ο Ντομίνγκος που στην Πορτογαλία τον αποκαλούν και… νέο Μουρίνιο οδήγησε τη Μπράγκα στη δεύτερη θέση το 2010 και πέρσι στον τελικό του Europa League. Εξαργύρωσε την επιτυχία του με ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου όμως η πίεση για κατάκτηση του τίτλου ήταν αφόρητη. Γι’ αυτό και όλα όσα πέτυχε, ξεχάστηκαν εύκολα, παρότι η ομάδα έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, ενώ συνεχίζει και στην Ευρώπη. Τη θέση του θα πάρει ο Ρικάρντο Σα Πίντο, πρώην επιθετικός της εθνικής Πορτογαλίας και της Σπόρτινγκ, που μεχρι σήμερα ήταν προπονητής της ομάδας νέων του συλλόγου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.