Στο «μικροσκόπιο» λίστα με 200 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων στο Λονδίνο
Μεγαλοδικηγόροι, γιατροί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες «φιγουράρουν» στη λίστα με τους περίπου 200 Έλληνες που κατέχουν ακίνητα σε ακριβά προάστια του Λονδίνου και που βρίσκεται στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών. Η αγορά αξίας των ακινήτων που κατέχουν στο Λονδίνο Έλληνες φορολογούμενοι ξεκινά από τις 100.000 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Μεγαλοδικηγόροι, γιατροί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες «φιγουράρουν» στη λίστα με τους περίπου 200 Έλληνες που κατέχουν ακίνητα σε ακριβά προάστια του Λονδίνου και που βρίσκεται στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών.
Οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις προκειμένου να εντοπιστούν όσοι έβγαλαν από τη χώρα «μαύρο χρήμα» κατά τη διάρκεια της κρίσης θα ξεκινήσουν άμεσα, σύμφωνα με το «Έθνος».
Η αγορά αξίας των ακινήτων που κατέχουν στο Λονδίνο Έλληνες φορολογούμενοι ξεκινά από τις 100.000 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Οι περισσότερες αγορές ακινήτων σε ακριβά προάστια του Λονδίνου έγιναν την τελευταία διετία, όταν δηλαδή ξέσπασε στην Ελλάδα η οικονομική κρίση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας