Το κοινό μήνυμα Διαμαντίδη-Σπανούλη και το νέο «όχι» του Μήτσου στην εθνική
Το μήνυμά τους προς τους φιλάθλους εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής στο Φάληρο έστειλαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης που εμφανίστηκαν στην κλήρωση του Τζόκερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Το μήνυμά τους προς τους φιλάθλους εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής στο Φάληρο έστειλαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης που εμφανίστηκαν στην κλήρωση του Τζόκερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
«Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι βασικό όμως να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα. Υπάρχει πρόβλημα γενικά και βέβαια έχει αγγίξει και το μπάσκετ, αλλά εύχομαι να το ξεπεράσουμε όλοι» είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε:
«Θα ήταν όμορφο, πιστεύω, να βλέπαμε σε τέτοιους αγώνες φίλους και των δύο ομάδων. Θα ήταν το απόλυτο. Το θέμα είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε κόσμια πλαίσια κι όποιος είναι καλύτερος, ας κερδίσει».
Ο Διαμαντίδης ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα εν όψει του προολυμπιακού που θα γίνει στη Βενεζουέλα και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Λονδίνο.
«Οχι» είπε κατηγορηματικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. «Πέρασα πολύ ωραία στην Εθνική, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν».
Οταν ο παρουσιαστής ανέφερε ότι «έχω εμπιστοσύνη στον Σπανούλη, θα σε μεταπείσει» ο Διαμαντίδης ήταν σαφής: «Κι εγώ του έχω εμπιστοσύνη του Βασίλη. Ξέρω ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί την εθνική ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποντάροντας πολλά στο 32…
- Αρχαίο ναυάγιο στην Αλεξάνδρεια επιβεβαιώνει τον ιστορικό Στράβωνα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Υπόθεση Sinohydro: Σε δίκη για διαφθορά παραπέμπεται ο πρώην προέδρος του Ισημερινού Λενίν Μορένο
- Η Λούσι Λιου αστειεύεται ότι ο 10χρονος γιος της, Ρόκγουελ, «δεν ξέρει πόσο κουλ» είναι η μαμά του
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης στην ΕΕ είναι απαράδεκτη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)






































































![Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/h0539634-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442