Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με Σνάουτσνερ εν όψει ΟΣΦΠ
Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ένιωσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερστ και έβαλε... φωτιά στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, αφού εκτός για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ήδη ο Αραούχο Έτο. Ο Πολωνός αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του, ενώ αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, θα κληθεί να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας ένας εκ των Αποστολόπουλος ή Σταφυλίδης, με τον τελευταίο, αν και αριστεροπόδαρο, να έχει αγωνιστεί ξανά στη συγκεκριμένη θέση ως λύση ανάγκης.
Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ένιωσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερστ και έβαλε… φωτιά στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, αφού εκτός για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ήδη ο Αραούχο Έτο.
Ο Πολωνός αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του, ενώ αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, θα κληθεί να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας ένας εκ των Αποστολόπουλος ή Σταφυλίδης, με τον τελευταίο, αν και αριστεροπόδαρο, να έχει αγωνιστεί ξανά στη συγκεκριμένη θέση ως λύση ανάγκης.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ, στην προπόνηση της Τετάρτης συμμετείχαν άπαντες πέραν των Έτο και Τσιρίλο, ενώ ο Μπόλονι επικεντρώθηκε στην τακτική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442