Τρεις αναμετρήσεις και ένας «άνευ» αγώνα στα προημιτελικά
Με τρεις αγώνες αρχίζει το Σαββατοκύριακο η φετινή «κουτσουρεμένη» διοργάνωση του Κυπέλλου χάντμπολ των γυναικών. Από τις μόλις οκτώ ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, ο ΑΟ Μυτιλήνης αποσύρθηκε κι έτσι ο ΑΣΕ Ορμή, τον οποίο επρόκειτο να αντιμετωπίσει, προκρίνεται απευθείας στους «4».
Με τρεις αγώνες αρχίζει το Σαββατοκύριακο η φετινή «κουτσουρεμένη» διοργάνωση του Κυπέλλου χάντμπολ των γυναικών.
Από τις μόλις οκτώ ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, ο ΑΟ Μυτιλήνης αποσύρθηκε κι έτσι ο ΑΣΕ Ορμή, τον οποίο επρόκειτο να αντιμετωπίσει, προκρίνεται απευθείας στους «4».
Το πρόγραμμα των υπόλοιπων τριών αγώνων είναι το εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1 Νέας Ιωνίας 18:00 Νέα Ιωνία-Φίλιππος Βερ. (Τσάμος-Μερτινιάν)
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας