Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Ο Βαλβέρδε είναι ευτυχισμένος στον ΟΣΦΠ» δήλωσε ο Ιμπάνιεθ

«Ο Βαλβέρδε είναι ευτυχισμένος στον ΟΣΦΠ» δήλωσε ο Ιμπάνιεθ

Την αποκάλυψη ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό έκανε ο μάνατζερ του Βάσκου τεχνικού, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να συνεχίζει στους Ερυθρόλευκους και μετά το τέλος της σεζόν. Επίσης αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, ενώ εξήγησε ότι η καριέρα ενός προπονητή σε μια ομάδα εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Την αποκάλυψη ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό έκανε ο μάνατζερ του Βάσκου τεχνικού, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να συνεχίζει στους Ερυθρόλευκους και μετά το τέλος της σεζόν.

Επίσης αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, ενώ εξήγησε ότι η καριέρα ενός προπονητή σε μια ομάδα εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ιμπάνιεθ στην «Realnews»:

Όσον αφορά το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ τόνισε σχετικά:
«Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Είμαστε στα μισά της σεζόν και είναι νωρίς να συζητάμε τέτοια. Είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Αν δεν ήταν δεν θα έμενε τρία χρόνια στον Ολυμπιακό».

Ο Ιμπάνιεθ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν ο Βαγέλλης Μαρινάκης έχει συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη συνέχιση της συνεργασίας τους: «Δεν μπορώ να μιλήσω για γεγονότα στα οποία δεν ήμουν παρών. Θα πρέπει να ρωτήσετε είτε τον κ. Βαλβέρδε, είτε τον κ. Μαρινάκη να σας πουν αν έγινε κάτι τέτοιο».

Γιατί ο Βαλβέρδε δεν υπογράφει συμβόλαιο για περισσότερο από ένα χρόνο: «Αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Κάθε φορά υπογράφει για μια… ζωή. Κρίνεται όμως κάθε Κυριακή. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά κάθε Κυριακή στις εφτά… Μπορεί να υπογράψει για 10 χρόνια και να μείνει μισό και μπορεί άλλος να υπογράψει κάθε χρόνο για έναν χρόνο και να μείνει για πολλά χρόνια. Ετσι είναι».

Μιλώντας για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη:
«Η ομάδα είχε μια πολύ καλή παρουσία και παρότι άξιζε να πάει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι επίσης σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, που κερδίζει και δυσκολεύει την ζωή του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο